این مرکز 5 تالار را شامل می شود : تالار موسیقی ، تالار کنسرت ، تالار نمایش ، خانه اپرا و یک تالار چند منظوره به ظرفیت 6300 نفر – که 1100 نفر بیشتر از تالار Royal Albert لندن است _ این مرکز همچنین ممکن است یک مدرسه هنرهای نمایشی را نیز در خود جای دهد.
حدید در مورد طرحش میگوید : “با گردش در سایت متوجه می شویم که معماری بنا در حال توسعه یافتن در یک حجم بسیط و پیچیده است. ساختمان در ارتفاع و عمق خود و نیز در طبقات انتهایی (چند منظوره)، فضاهای نمایشی مختلفی را پوشش می دهد که می توان ظاهر این عملکرد را به میوه های قرار گرفته روی یک درخت مو توصیف کرد ، به علاوه بسیار سعی شده است وجه غربی ساختمان سازگار با دریای مجاورش باشد.”
ساختمان توسط یک شیب ملایم در ساختار از موزه Maritime در انتهای جنوبی تا موزه Guggenheim ابوظبی در نوک شمالی ، کشیده شده است.
مرکز هنرهای نمایشی حجم خود را در راستای محور مرکزی سایت افزایش می دهد و در نهایت به آن حجم مرکزی واقع در کناره های آب می رسد. یک فضای بسته در انتهای محور اصلی این نظم قرارگیری را منقطع می سازد و در مقابل دید را به سوی دریا و خط افق ابوظبی می گشاید.
تالار کنسرت بالای چهار تالار کوچکتر قرار دارد و توسط نور طبیعی روشن میشود، علاوه بر آن مناظری فوق العاده از دریا و خط افق شهر از پنجره بزرگ پشت صحنه کنسرت نمایان است.
لابی اختصاصی هر تالار روبه سوی دریا قرار گرفته است تا هر بیننده ای را از طریق دید بصری به محیط اطراف اتصال دهد.”
:: موضوعات مرتبط:
آثار مشهور معماران خارجی و ایرانی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 2543
|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 6
|
مجموع امتیاز : 6